Els petits dolços són grans plaers

lunes, 8 de abril de 2013

L'Aldi, el ron, i el Pedro



Bon dia amics dolços!


Què tal? La vuelta al cole després de la setmana santa? :D


Jo aquesta setmana santa vaig aprofitar per anar a Girona a veure la preciosa Costa Brava i per visitar a la Helena i al Jesús (hola des d’aquí cunyadets!) i goita tu que em vaig topar amb un supermercat molt rar que per aquí no tenim anomenat “Aldi”. Es veu que és semblant al “Lidl” supermercat que jo tampoc conec però vist el que vaig veure crec que hi començaré a anar!!


Es tracta d’un supermercat alemany amb només productes alemanys i...amb uns preus increïbles!!! Els iogurs...el menjar...tot tot!! Mai havia vist productes tant curiosament atractius en quan a preu i raresa!! Total...que vam arrassar...iogurs, espècies, ingredients per reposteria...i fins i tot hi havia un carro amb “caxibatxes” varis entre els quals hi havia una panificadora que ens vam resistir a comprar perquè vam tenir un moment de lucidesa sobre l’espai real disponible a la nostra cuina ^^


Total, al que vaig, que en aquest meravellós super estrany vaig comprar això:







Un preparat de cupcakes de vainilla amb crema de maduixa per 1,79!!! i 20 aromes de ron, ametlla, taronja, llimona i vainilla per 1,79!!! Mare meva mare mevaaaaa!!!


L’aroma de ron ja l’hem provat, el vam posar a la cheesecream del pastís d’aniversari d’un amic (Felicitats senyor Pedrooo!) pastís que no us ensenyaré perquè les coses lletges no s’ensenyen, jejeje, si pobret...molt agraciat no va quedar, diem que la meva cal·ligrafia amb màniga pastissera no és molt bona! Bé va...us ensenyo una foto del moment de donar-li el pastís va...



(Si, la de la cara rara sóc jo ^^ el Pedro cumpleañero és el del mig, el de la camisa lila l'Àlex, i...el pastís de cervesa negra i crema de ron!)



Doncs en definitiva, que el pastís estava de fort!!! Així que si...les aromes són bones!


Bé, quan faci més experiments d’aquests us aviso, i quan trobi més gangues també!!



Fins aviat amics dolços!!!

1 comentarios:

caiocesar dijo...

jeejejjejeje oleee mi cristina jejeje muy bueno el post k has exo corason, y esto va para todos, estaba riquisimo el pastel, yo me puse las botas jejejejeje un abrazo preciosaaaaaa!!!