Bon dia amics dolços!
I els que queden per venir! Més les bodes...i
perquè no tenim nens petits que sinó...comunions i batejos! Però ja va bé que
tinguem coses a celebrar a part de la nostra estimada primavera!
Fa poc va ser l’aniversari d’un amic, el
Villa, i com no...vaig decidir fer-li cupcakes, cupcakes barrufet per ser més
exactes ^^ de fet, no els vaig batejar jo, sinó ell, que el obrir-los va dir:
cupcakes barrufet!!!cupcakes barrufet!!! I cupcakes barrufet se li ha quedat ^^
Vaig estrenar les receptes d’aquest llibre: Cupcakes, magdalenes creatives, és un
llibre que m’agrada molt el format i feia temps que tenia ganes de provar.
També, una amiga, l’Aran, em va portar d’Itàlia
un llevat avainillat que també tenia ganes de provar, i si, li dóna un gustet a
vainilla de la bona super gustós al cupcake.
I el colorant, és el típic colorant blau del
Wilton que podeu trobar a totes les webs/botigues de rebosteria.
Us passo la recepta!
Ingredients:
2 ous
125gr de mantega
225gr de sucre
125ml de llet
270gr de farina
2 culleradetes de llevat avainillat
Pel topping:
185gr de sucre glas
125 de mantega
Primer batem la mantega en textura pomada i el
sucre fins a obtenir una massa,
després li afegim els dos ous.
Hi afegim la llet, la farina tamisada amb el
llevat avainillat.
Omplim els caputxons no més de tres quarts.
Les posem al forn a 160 graus uns 18-20
minuts. Després els deixem reposar en una safata de reixetes.
Fem la nostra buttercream com de manera
habitual (mira aquí si vols veure el vídeo)
i hi afegim el colorant blau
barrufet.
Decorem els nostre cupcakes al gust i...Cupcakes barrufet!!!
Fins aviat amics dolços!
0 comentarios:
Publicar un comentario