Bon dia amic dolços!
Era una nit que teníem els amics a sopar a
casa, perquè la meva amiga Núria venia uns dies d’Amsterdam de vacancetes, així
que com que m’agrada poc fer sopars, els hi vaig dir als meus amics que
vinguessin a casa a sopar ^^
I...volia fer una recepta diferent a les de
sempre, cupcakes, pastissos...farta farteta una mica estic. Així que vaig
agafar un llibre boníssim que el Javi em va comprar (si, mi mario) de
reposteria, es diu Escuela de postres: Utensilios, técnicas, recetas y
preparaciones de base, il·lustrada paso a paso, de Larouse.
Vam estar fullejant
el Juanma i jo fins que vam decidir fer...LA SOPA ANGLESA!!!
Si...la què??? Anglès???
Si, la Sopa anglesa.
És com una crema, però amb xocolata i pa de
pessic o valencianes com en el meu cas ^^
Ingredients (4 persones)
½ litre de llet
5 rovells d’ou
175gr de sucre
45gr de farina
75gr de xocolata negra
Valencianes o melindros
Cacau, fideuets de colors...el que vulgueu per
decorar
Primer de tot fem la típica crema: portem la
llet a ebullició i muntem les rovells amb el sucre, afegim la farina. Incorporem
la llet a aquesta massa i ho removem. La posem al foc i la deixem cuinar durant
uns minuts fins que espessi i agafi la consistència de la crema (en aquest cas
el Juanma i jo vam patir molt allò no espessia ni a la de tres ><!)
Després hem de dividir la crema obtinguda en
dues parts, a una li posarem el cacau prèviament fos segons el nostre mètode
habitual.
Anirem alternant una capa de valenciana i amb una
crema i una xocolata, bizcochito crema bizcochito crema...
Després ho posarem a la nevera per a que es
refredi ja que es menja fred.
Nosaltres ho vam servir en copes, què elegant
eh? Super xulo i super bo que ens va quedar!
mmm...
Espero que ho proveu perquè es tracta de
quelcom diferent als típics postres i que et fan quedar com un senyor! o
senyora...o senyoreta!!
Fins aviat amics dolços!!
0 comentarios:
Publicar un comentario