Els petits dolços són grans plaers

sábado, 27 de octubre de 2012

Experiències


Experiències neix de la voluntat de molts de vosaltres de realitzar tallers i ampliar els vostres coneixaments de reposteria.

És una nova forma d'apendre amena i molt productiva, en la qual els tallers es realitzen de forma individualitzada i permeten així un millor aprenentatge.

A més, Experiències permet escollir el tipus de dolç a realitzar, ja sigui en forma de pastís, cupcake, fondant, o qualsevol altres desig.

Aquests tallers individualitzats a mes, són totalment gratuits pels seguidors del blog (només has de clicar el botó de "seguir" que trobaràs a la pàgina principal), amb l'únic cost dels materials utilitzats.

La primera Experiència la va realitzar la Dani. Mai havia fet un pastís d'aniversari i estava disposada a regalar-li a la seva parella un pastís fet amb amor. Així doncs, va escollir el tipus de massa, cobertura, i farciment i ens vam posar mans a la massa.

El resultat va agradar molt, tant a ella com a la seva parella. Va ser un matí molt profitós i agradable per a les dues que, a més d'apendre, vam passar una estona molt entranyable.

Si a més d'un bon pastís o cupcake vols regalar amor i dolçor, no dubtis en gaudí d'Experiències, perquè no hi ha res més bonic que gaudir d'allò fet per un mateix.

0 comentarios: