Bon dia amics dolços!
Fa mooolts de dies que no escric res perquè he
estat moooolt ocupada entre el màster, la feina, i les classes de xinès que no
em deixaven fer pastissos!!!
Però si, en aquests dies he descobert un
parell de coses meravelloses.
Vaig anar a fer una volteta per la Comercial
Bolsera, i vaig veure uns motlles de paper-cartró pel forn maquíssims!!! Són una
cucada!! Em van meravellar perquè són magnífics per portar un pastís en un
dinar o sopar amb els amics.
El motllo queda de meravella amb el pastís i
aquests queden monissims un cop fets! Per no parlar que són un motlles
estupendos que aguanten perfectament les altes temperatures sense canviar ni la
forma ni el color.
Us penjo una imatge de l’estupendo pastís de
pastanaga que vaig fer per un sopar a casa uns amics. És la mateixa recepta que
l’original, però amb sucre moreno i sense nous ;)
Després, he descobert com estabilitzar la
nata!!! Per fi!!! Portava temps intentant que no se m’espatxurrés al posar la
segona capa de pastís i no hi havia manera, fins que...he trobat un
estabilitzant natural! El sucre glas!!! Si! Resulta que pota midó, i aquest
actua com un estabilitzant natural, a més, no canvia el sabor de la nata, doncs
enlloc de posar sucre blanc, el substituïm pel sucre glas.
Aquesta és la imatge de la nata. És el pastís
d’aniversari que li vaig fer pel meu pare. Us penjo també un parell de fotetes.
Ens veiem aviat amics dolços! Ho prometo!
0 comentarios:
Publicar un comentario