Els petits dolços són grans plaers

sábado, 30 de marzo de 2013

"Torrijas"



Bon dia amics dolços!


Com va la setmana santa? Segur que molt bé gaudint de les vacancetes, jo per variar no tinc festa ^^ però si que he pogut fer molts postres típics d’aquest període!!
 

Us en recordeu dels bunyols? Doncs a part d’aquests boníssims bunyols també he fet torrijas! Bé, de fet...jo no les vaig fer, les va fer el Juanma Jerez. Recordeu a la presentació del vídeo que us deia que el vlog estava fet amb la col·laboració del Juanma Jerez? Doncs si! A part de ser un realitzador multimèdia genial és un pròxim director de cuina!!! i ens va delitar amb unes torrijas molt bones!!


A aquestes alçades tothom sap fer torrijas, però pels que no, per si queda algú despitat, us passo la recepta ^^


Per fer torrijas cal:

Pa dur

Sucre i canyella

Llet o vi

Ou


Preparació:

Tallarem el pa del dia o dies anteriors en forma de llesques. Mullarem aquestes llesques en la llet o en el vi, segons del que les que volem fer. Les hem de mullar molt, per a que agafin força la llet o el vi. 

 

Batem els ous una micona, i passem les torrijas empapades de llet o vi per l’ou. Seguidament, les posem a la paella amb força oli i les fregim.



Una vegada estan torradetes, les posem un plat amb paper de cuina perquè s’escorri l’excés d’oli, i una vegada s'han desprès de l'oli les rebossem en una preparació de sucre i canyella. I....voilà!!! torrijas bones bones!!!





 

Espero que hagueu menjat moltes torrijas aquesta setmana santa!! I que gaudiu molt de les vacances!!!

Ah! i Aquí teniu el Juanma! fent una recepta que us porto el pròxim dia! així que heu d'estar atents! jiji 





Fins aviat!

0 comentarios: