Els petits dolços són grans plaers

jueves, 21 de marzo de 2013

Album Mama
Bon dia amics dolços!

Avui us porto una cosa diferent de l’ho habitual…però igual de dolça, i de pas, us ensenyo la meva altra perdició... l’Scrapbooking.

Fa un mes vam celebrar l’aniversari de la meva mare i les meves germanes. Per l’aniversari de l’Anna li vaig fer un àlbum amb fotos d’ella quan era petita, i per l’aniversari del meu tiet la meva mare li va fer un àlbum igual però d’estil mariner. Així que ara li tocava a ella tenir un àlbum de records bonic.

El primer que havia de ser era amorós, doncs havia de representar tota la seva vida amb els seus petits tresors. Després, havia de ser molt bonic i amb estil, com ella, i havia de representar parts de la seva personalitat. Així que em vaig decantar per un estil vintage, de tons terrosos i colors clàssics, amb imatges i frases que simbolitzessin moments per recordar.

L’àlbum li va fer molta il·lusió, i l’ensenyava orgullosa als seus amics :)
 
Estic molt contenta que li agradés tant, i veure la cara de sorpresa i felicitat que posen quan reben un regal d’aquest tipus és inoblidable :)


Oi que és maco? L.O.V.E M.A.M.I :)
Si voleu saber més d'Scrap us passo el link d'una gran artista de l'art craft i proximament arquitecte: En las nubes de algodón.

Fins aviat i bons dies dolços!

1 comentarios:

silvia dijo...

jajajajaja quina gràcia el final!!!pròximament arquitecte!!jajaja

nena quin album méesss macoooo!!!
m'ha encantat que sigui tan vintage, hem d'anar de compres!!!jijiji

un petonàs gegaaaant!!!muuaaaa