Els petits dolços són grans plaers

miércoles, 23 de enero de 2013

Galetes d'enamorats!

Bon dia amics dolços!

Aquests dies he fet galetes amoroses, veient que d'aquí poc hi ha amics dolços que celebren el dia dels enamorats :)

La recepta que he seguit és casi la mateixa que les galetes nadalenques però amb un ou i amb la meitat del sucre amb sucre avainillat, per la qual cosa tenen més gust a vainilla :)

Primer de tot, estenem la massa en una superfície adequada. Ens podem ajudar amb una mica de paper film per sobre que això fa que la massa quedi més fineta, i després amb un talla pastes li donem la forma que vulguem.


 Les posem al forn uns 160 graus, entre 10 i 15 minuts.



Per decorar-les vaig utilitzar el mateix glacejat que us vaig ensenyar a les galetes anteriors, i li vaig fer un cor blanc a dins.


 La intenció era poder pintar amb els retoladors a sobre les galetes, posar-hi noms, escriure la paraula amor...



Us ensenyo els retoladors de tinta comestible



També, li podeu posar decoració a sobre el glacejat blanc, cors de colors, perletes...o fer qualsevol tipus de decoració amb glacejat d'un altre color, això si, sempre que el glacejat blanc estigui prèviament sec.

Això és tot! estaven molt bones les galetes...si algú en vol ja ho sap! a fer-ne! :)

Xtina

2 comentarios:

silvia dijo...

estaven bonísisimess!!!!i t'han quedat maquísimes!!!

un petonàs!

andreu.sanchez dijo...

Hola Cristina,

He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

Quedem a la teva disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat