Els petits dolços són grans plaers

sábado, 19 de enero de 2013

Mini cupcakes d'oreo

Bon dia amics dolços!


Com va el deia plujós?


Avui us volia mostrar el regal que els reis mags li van portar a BeSweet… (redobla de tambors…)


Una mini cupcakequera!!! 

El rei negre, que és molt golós i trapella, va pensar que era una bona idea regalar-me una màquina que feia cupcakes a dojo…i caram si en fa! Amb una sola massa en surten uns 50…i són tant petitons i bufons…que te’ls menges sense dilació!!!

La primera recepta que vaig fer són mini cupcakes d’Oreo. Que bones les Oreo…negres per fora….i crema per dins…increïbles!!



Així que si us he fet entrar ganes de menjar-ne….us penjo la recepta!



Mini cupcakes d’Oreo

50 unitats (aprox.)


200g de farina

200g de sucre

200g de mantega

4 ous

Mitja tasseta de llet

Mig sobre llevadura

10 Oreos






Primer de tots, batem la mantega en textura pomada i el sucre fins obtenir una massa. Després, hi afegim els ous, batuts un a un. Un cop els ous ja estan incorporats, afegim la farina tamisada amb la llevadura. I finalment, la mitja tasseta de llet.




Una vegada tenim aquesta massa feta, prepararem les Oreo. Agafem les galetes, i separem la crema de la galeta. La galeta la triturem a trossets petits, i reservem la crema que ens servirà com a topping pel cupcake :)




Incorporem les galetes a la massa.



 Posem els motlles a la màquina, i els omplim. Tanquem la màquina i esperem 5 minuts….i voilà! Mini cupcakes d’Oreo fets!.





Per fer el topping tenim dues opcions. Podem fer una buttercream i després afegir-li la crema d’Oreo, així obtindríem una buttercream d’Oreo, o posar-li la crema per sobre directament que és el que vaig fer jo.





I aquí tenim una recepta boniiisssiisssima i que agrada molt….serà pel fet de ser mini? ;)






Xtina




0 comentarios: