Els petits dolços són grans plaers

jueves, 27 de septiembre de 2012

Pastís de tres xocolates!


Bon dia amics dolços!

Avui us porto el famós pastís de tres xocolates!!! per alguns el pastís més bo del món!! pels meus pares almenys...que subtilment em recorden de tant en tant que fa temps que no el faig...

Hi ha moltes versions d'aquest pastís, amb la termomix...amb gelatina... Jo el faig de manera casolana i amb "cuajada". Fixeu-vos bé amb la manera que ve envasada la cuajada, són uns sobres de royal semblants a la llevadura. No valen els iogurs de cuajada ni res similars...que tothom té tendència a comprar-ho la primera vegada que fa el pastís i NO, no funciona... 

És un pastís que es fa al foc però es menja fred, és molt refrescant i deliciós pels amants de la xocolata ja que porta xocolata blanca, negra, i amb llet. S'ha de menjar d’un dia per l'altra perquè ha d'agafar la consistència de natilla/mousse desitjada.

Aquest vídeo té dos fakes, jejeje, primer de tot: No estem a finals d’Agost, i No fa calor!!! jajaja, però noi...he trigat tant a tenir llest el vídeo que ja ha començat la tardor!!! I segon: La foto final no és meva...ooooh....si, resulta que vam menjar el pastís amb tantes ganes que no li vaig fer una foto...però bé, el de la foto és calcat a com surt :)

No us recomano que el feu un dia...perquè després et demanaran que el repeteixis fins a la fi dels temps!!! És broma, me n’alegro que agradi tant a la meva família! Gràcies papa per recordar-me de tant en tant que fa temps que no el faig, gràcies mami del Javi per comprar-me els ingredients  i dir-me que els he de gastar perquè sinó es faran malbé, gràcies Victor per dir que és un dels pastissos més bons que has provat, gràcies Anna per dir que hauria d’obrir una pastisseria...Gràcies a tots vosaltres, que m’animeu cada dia perquè continuï amb la reposteria :)


video
Xtina


1 comentarios:

Unknown dijo...

Jo l'he fet aquest i puc assegurar que és un èxit total!!!!, no va quedar ni una engruna i encara que no sapigues res de reposteria et queda com de pastisseria, un èxit!!!

Gràcies Cristina per la recepta.