Els petits dolços són grans plaers

miércoles, 23 de mayo de 2012

Brownie de xocolata

Bon dia amics dolços!

Avui us porto una postra llaminera llaminera, un brownie :).
Aquest tipus de postra no és apte per a no xocolaters! ja que porta mooolta xocolata :)
Tampoc és adequat per a la gent que té al·lèrgia als fruits secs...doncs conté una GRAN quantitat de nous!

He de dir que va tenir un èxit molt gran a la meva feina :D

Us deixo la recepta ;)

Ingredients:
300gr. de xocolata fondant
100gr. de nous pelades
75gr. de farina
75gr. de mantega
150gr. de sucre
2 ous grans
2 cullerades d'aigua
1 cullerada de llevadura




Comencem posant al foc un tassó amb la mantega, el sucre, i les dues cullerades d'aigua. Veurem que es desfà la mantega i s'integra amb el sucre. Quan la barreja comença a bullir veurem que ja no es noten els granets de sucre, en aquest moment el retirarem del foc.
Hi afegim 150gr. de xocolata a trossets i ho barregem fins que quedi una xocolata desfeta.
Ho deixem reposar uns minutets.
Hi afegim un ou, després un altre.
Hi afegim mica en mica la farina amb el llevat i ho remenarem molt bé per a que no quedin grumolls.
Després incorporem les nous tallades a trossets petits i la resta de la xocolata prèviament esmicolada.

Posem la massa dins un motlle de forma rectangular i de mida mitjana, allisem la massa i...

ho posem al forn a 150 graus uns 45 minuts...i voilà! un brownie requeteeeebó!

Jo el vaig acompanyar amb maduixetes :)

Bon profit!

Xtina




















2 comentarios:

Unknown dijo...

Dono fe que estava BONIIIISSSIIIIM!!!

Unknown dijo...

Dono fe que estava BONIIIISSSIIMMM!!!