Els petits dolços són grans plaers

domingo, 13 de mayo de 2012

Tap de xocolata negra i tap de xocolata blanca

Bon dia amics dolços!

L'altre dia vaig fer un experiment...volia saber com sortiria una magdalena amb moooolta quantitat de xocolata...i em van sortir uns taps bonissims!!!


Us passo la recepta primer del de xocolata negra:

90gr. de sucre
1 ou
50gr. de farina
60gr. de mantega
150gr. de xocolata per fondre negra del 85%
½ cullerada de llevadura
35ml. de llet

Primer de tot fondrem la xocolata del 85% de cacao i li posarem la llet. Ho reservem.
En un bol blanquegem la mantega i el sucre fins que quedi una pasta cremosa. Afegirem l’ou. Després, tamisem la farina amb la llevadura química, hi afegim la  farina, i finalment la xocolata.

Omplim els motlles casi fins dalt, doncs no pugen gaire perquè la gràcia és que siguin uns pastissets compactes en forma de “tap”.

Si volem fer-los de xocolata blanca la recepta és la següent:

70gr. de sucre
1 ou
50gr. de farina
60gr. de mantega
100gr. de xocolata blanca
½ cullerada de llevadura
35ml. de llet

Fondrem la xocolata blanca i li posarem la llet. Ho reservem.
En un bol blanquegem la mantega i el sucre fins que quedi una pasta cremosa. Afegirem l’ou. Després, tamisem la farina amb la llevadura química, hi afegim la  farina, i finalment la xocolata.

Espero que feu aquests tapets tant bons! Ja veureu que surten boniiisssims! ;)

Fins aviat!





 











0 comentarios: