Els petits dolços són grans plaers

sábado, 16 de junio de 2012

Pastís Guiness!!

Bon dia amics dolços!

Actualitzem el vlog amb una de les receptes amb més èxit d’aquestes últimes setmanes: El pastís Guiness!Siii! Ouuu Yeah!

Des de que el vaig provar que no paro de buscar-ne la recepta perfecta, i creeec que aquesta és una possible recepta perfecta!

Et surt esponjós...amb gust a xocolata...amorós...mmm...

I apte per tots els públics!!

És pot acompanyar també amb chessecream ;)

Us deixo la recepta!


Pastís Guiness:


250gr mantega
250ml cervesa negra Guiness65gr cacao pur
275gr farina tamisada
1 culleradeta llevat Royal
375 gr de sucre
2 ous
150ml nada líquida per muntar
1culleradeta d’essència vainilla o sucre avainillat

Per la Chessecream:


200gr de formatge per untar
200gr de sucre glas

En un bol al foc posem una cassola amb la mantega tallada a daus, el cacao, i la cervesa Guiness.

En un altre bol hi farem la barreja. Hi posarem al sucre amb el sucre avainillat o la vainilla i la barreja del cacao i la cervesa. Afegim els ous un a un...i la farina tamisada amb el llevat.

Després ho posem en un motlle d’uns 20 cm apte per anar al forn, uns 170 graus uns 25 minuts.Si volem chessecream, posem a batre la crema de formatge amb el sucre glas un minut fins que ens queda una crema blanquinosa amb un gust deliciós que combina a la perfecció amb aquest deliciós pastís!

CONSELLS:1-     La cervesa ha de ser Guiness...sino no surt!!! (coses de la vida...).2-     El temps de forn varia segons el forn...jo prefereixo posar-ho a uns 160 graus al voltant de 45 minuts...així m’asseguro que es fa per tots els costats per igual ;)

1 comentarios:

Illa del Bosc dijo...

Eeeep, on tiro la nata líquida per muntar? Em sobren peces! com quan monto un moble del Ikea...