Els petits dolços són grans plaers

viernes, 24 de febrero de 2012

Tallers que he realitzat fins ara!


Hola amics dolços!
Avui parlarem dels tallers que he realitzat últimament! Per si us animeu a fer-ne algun aquests en són un parell dels possibles!:

Primerament parlaré del taller de “taller de cocina: sabores”. Jo he fet els tallers de cupcakes i galetes nadalenques. El professor és un mestre xocolater que va guanyar el premi al millor bombó 2011. Quan arribes entres dins d’una cuina, una cuina més gran que la nostra! jejejeje, on hi caben unes 10 persones! Cosa que a mi m’agrada molt :D poder treballar amb espai...(cara de babeta que cau).

El taller té molts punts interessants, la professionalitat del cuiner, les ganes d’aprendre de tots, els apunts i el davantal que utilitzes, que és participatiu...i al final acabes elaborant uns cupcakes boníssims o unes galetones :D. De fet, a mi em va cridar més l’atenció fer el taller quan vaig saber que després m’ho emportaria tot cap a casa!

Amb ells he après a fer moltes coses, cupcakes amb la buttercream, galetes amb la glassa, ganache de xocolata, cookies...Com a conclusió crec que està molt bé en quan a qualitat preu! El taller d’unes tres hores (en la seva web diuen que son 2 però sempre s’allarga) costa uns 30 euros! I sempre fan rebaixes en el preu quan fas més d'un taller ;)

El segon és el taller de fondant de "Gadgets cuina". El vam fer amb la Lola de Lola's cake. La veritat és que vaig aprendre moltes coses sobre el fondant, ostres si l'hagués fet jo per la meva conta... quin desastre hauria sortit! no hagués posat l'almívar, el fondant no se m'hauria enganxat...sort que vaig anar al taller!!!

Aquesta va ser un taller representatiu, ho feia tot ella i nosaltres preníem apunts, tot i que no és tant divertit com participar també s'aprèn mirant i escoltant!i el preu és boníssim! 15 euros! euros...(heu de fer la veu del de Crakòvia). A més a més, cada taller té on obsequi! a mi pel taller de fondant em van regalar una planxa (pel fondant...s'entén oi? jejejeje).

Finalment us animo a fer els tallers! Qui sap...potser ens trobem allà i tot ;)Per acabar us passo els links:Xtina0 comentarios: