Bon
dia amics dolços!
L'altre diumenge pel matí em
disposava a marxar a la feina quan una nena petitona, envoltada d'una manta
dormideta en el sofà, em deia fluixet si aquella tarda podríem fer un pastís...
com li dic que no a una nena tant bonica?
Així doncs aquella tarda ens
vam posar mans a la massa i vam fer unes magdalenes de xocolata
boníssimes i super esponjoses!!!
Us passo una foteta i us
deixo també la recepta a l'apartat "receptes" que trobareu a ma
dreta!
Magdalenes de xocolata suaus
i esponjoses:
140gr. de sucre
2 ous
115gr. de farina
120gr. de mantega
74gr. de xocolata per fondre
1/2 sobre de llevadura
70ml. de llet
Primer de tot fondrem la
xocolata, i ho reservem.
En un bol blanquegem la
mantega i el sucre fins que quedi una pasta cremosa. Afegirem els ous un a un.
Després, tamisem la farina amb la llevadura química, i afegim la meitat de la
farina a la massa. Afegim la xocolata. Afegim la llet. I finalment la resta de
la farina. Podem fer la mescla amb batedora elèctrica si volem, però quan
incorporem la farina ho farem amb una espàtula de fusta o una llengua per tal
de que quedi tot incorporat amb moviments envolvents, així aconseguim una massa
molt més esponjosa.
Finalment, repartim la mescla
en els paperets ocupant un 2/3 del motlle.
Ho posem al forn uns 20 min a
160 graus i...ja tenim les nostres magdalenes de xocolata!!!
Surten mooolt suaus i molt bones! ;)
Fins
aviat!
0 comentarios:
Publicar un comentario