Bon dia amics dolços!
Avui us porto una postra llaminera llaminera, un brownie :).
Aquest tipus de postra no és apte per a no xocolaters! ja que porta mooolta xocolata :)
Tampoc és adequat per a la gent que té al·lèrgia als fruits secs...doncs conté una GRAN quantitat de nous!
He de dir que va tenir un èxit molt gran a la meva feina :D
Us deixo la recepta ;)
Ingredients:
300gr. de xocolata fondant
100gr. de nous pelades
75gr. de farina
75gr. de mantega
150gr. de sucre
2 ous grans
2 cullerades d'aigua
1 cullerada de llevadura
Hi afegim 150gr. de xocolata a trossets i ho barregem fins que quedi una xocolata desfeta.
Ho deixem reposar uns minutets.
Hi afegim un ou, després un altre.
Hi afegim mica en mica la farina amb el llevat i ho remenarem molt bé per a que no quedin grumolls.
Després incorporem les nous tallades a trossets petits i la resta de la xocolata prèviament esmicolada.
Posem la massa dins un motlle de forma rectangular i de mida mitjana, allisem la massa i...
ho posem al forn a 150 graus uns 45 minuts...i voilà! un brownie requeteeeebó!
Jo el vaig acompanyar amb maduixetes :)
Bon profit!
Xtina
2 comentarios:
Dono fe que estava BONIIIISSSIIIIM!!!
Dono fe que estava BONIIIISSSIIMMM!!!
Publicar un comentario