Bon dia amics dolços!
Actualitzem el vlog amb una de les receptes amb més èxit d’aquestes últimes setmanes: El pastís Guiness!Siii! Ouuu Yeah!
Des de que el vaig provar que no paro de buscar-ne la recepta perfecta, i creeec que aquesta és una possible recepta perfecta!
Et surt esponjós...amb gust a xocolata...amorós...mmm...
I apte per tots els públics!!
És pot acompanyar també amb chessecream ;)
Us deixo la recepta!
Pastís Guiness:
250gr mantega
250ml cervesa negra Guiness65gr cacao pur
275gr farina tamisada
1 culleradeta llevat Royal
375 gr de sucre
2 ous
150ml nada líquida per muntar
1culleradeta d’essència vainilla o sucre avainillat
Per la Chessecream:
200gr de formatge per untar
200gr de sucre glas
En un bol al foc posem una cassola amb la mantega tallada a daus, el cacao, i la cervesa Guiness.
En un altre bol hi farem la barreja. Hi posarem al sucre amb el sucre avainillat o la vainilla i la barreja del cacao i la cervesa. Afegim els ous un a un...i la farina tamisada amb el llevat.
Després ho posem en un motlle d’uns 20 cm apte per anar al forn, uns 170 graus uns 25 minuts.Si volem chessecream, posem a batre la crema de formatge amb el sucre glas un minut fins que ens queda una crema blanquinosa amb un gust deliciós que combina a la perfecció amb aquest deliciós pastís!
CONSELLS:1- La cervesa ha de ser Guiness...sino no surt!!! (coses de la vida...).2- El temps de forn varia segons el forn...jo prefereixo posar-ho a uns 160 graus al voltant de 45 minuts...així m’asseguro que es fa per tots els costats per igual ;)
Actualitzem el vlog amb una de les receptes amb més èxit d’aquestes últimes setmanes: El pastís Guiness!Siii! Ouuu Yeah!
Des de que el vaig provar que no paro de buscar-ne la recepta perfecta, i creeec que aquesta és una possible recepta perfecta!
Et surt esponjós...amb gust a xocolata...amorós...mmm...
I apte per tots els públics!!
És pot acompanyar també amb chessecream ;)
Us deixo la recepta!
Pastís Guiness:
250gr mantega
250ml cervesa negra Guiness65gr cacao pur
275gr farina tamisada
1 culleradeta llevat Royal
375 gr de sucre
2 ous
150ml nada líquida per muntar
1culleradeta d’essència vainilla o sucre avainillat
Per la Chessecream:
200gr de formatge per untar
200gr de sucre glas
En un bol al foc posem una cassola amb la mantega tallada a daus, el cacao, i la cervesa Guiness.
En un altre bol hi farem la barreja. Hi posarem al sucre amb el sucre avainillat o la vainilla i la barreja del cacao i la cervesa. Afegim els ous un a un...i la farina tamisada amb el llevat.
Després ho posem en un motlle d’uns 20 cm apte per anar al forn, uns 170 graus uns 25 minuts.Si volem chessecream, posem a batre la crema de formatge amb el sucre glas un minut fins que ens queda una crema blanquinosa amb un gust deliciós que combina a la perfecció amb aquest deliciós pastís!
CONSELLS:1- La cervesa ha de ser Guiness...sino no surt!!! (coses de la vida...).2- El temps de forn varia segons el forn...jo prefereixo posar-ho a uns 160 graus al voltant de 45 minuts...així m’asseguro que es fa per tots els costats per igual ;)
1 comentarios:
Eeeep, on tiro la nata líquida per muntar? Em sobren peces! com quan monto un moble del Ikea...
Publicar un comentario