Bon dia amics dolços!
Com va la setmana santa? Segur que molt bé gaudint
de les vacancetes, jo per variar no tinc festa ^^ però si que he pogut fer
molts postres típics d’aquest període!!
Us en recordeu dels bunyols? Doncs a part d’aquests
boníssims bunyols també he fet torrijas! Bé, de fet...jo no les vaig fer, les
va fer el Juanma Jerez. Recordeu a la presentació del vídeo que us deia que el
vlog estava fet amb la col·laboració del Juanma Jerez? Doncs si! A part de ser
un realitzador multimèdia genial és un pròxim director de cuina!!! i ens va delitar
amb unes torrijas molt bones!!
A aquestes alçades tothom sap fer torrijas,
però pels que no, per si queda algú despitat, us passo la recepta ^^
Per fer torrijas cal:
Pa dur
Llet o vi
Ou
Preparació:
Tallarem el pa del dia o dies anteriors en
forma de llesques. Mullarem aquestes llesques en la llet o en el vi, segons del que les
que volem fer. Les hem de mullar molt, per a que agafin força la llet o el vi.
Batem els ous una micona, i passem les torrijas empapades de llet o vi per l’ou.
Seguidament, les posem a la paella amb força oli i les fregim.
Una vegada estan torradetes, les posem un plat amb paper de cuina perquè s’escorri l’excés d’oli, i una vegada s'han desprès de l'oli les rebossem en una preparació de sucre i canyella. I....voilà!!! torrijas bones bones!!!
Espero que hagueu menjat moltes torrijas aquesta
setmana santa!! I que gaudiu molt de les vacances!!!
Ah! i Aquí teniu el Juanma! fent una recepta que us porto el pròxim dia! així que heu d'estar atents! jiji
Fins aviat!
0 comentarios:
Publicar un comentario